Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cementiri de Tarragona, preparat per a la festivitat de Tots Sants

En el marc de la festivitat de Tots Sants, el cementiri de Tarragona rep una gran quantitat de visitants que volen recordar els seus difunts.

Per tal de facilitar-hi l’accés, des del dia 26 d’octubre fins al dia 2 de novembre el cementiri romandrà obert ininterrompudament des de les 9 fins a les 18 hores. A banda de l’habitual entrada principal, els dies 31 d’octubre, 1 i 2 de novembre també es podrà accedir al cementiri per la porta del Camí del Llorito (davant del pàrquing de la rotonda) en horari de 9 a 18 hores (els dies 31 d’octubre i 1 de novembre) i de 9 a 14 hores (el dissabte 2 de novembre). L’obertura d’aquesta segona entrada es fa per tal de descongestionar la porta principal i per facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda.


Com sempre, cal recordar que els visitants podran trobar un Punt d’Informació a l’entrada principal per consultar i buscar la ubicació de les persones inhumades, així com serveis de cadira de rodes i d’escúters elèctrics per als usuaris amb mobilitat limitada.


Pel que fa a les cerimònies litúrgiques, a la capella del cementiri de Tarragona se celebrarà el Sant Rosari el dia 1 de novembre a les 16 hores. El dia 2 de novembre, diada dels fidels difunts, s’oficiarà la Santa Missa a les 8 hores (en català), a les 10 hores (en castellà) i a les 12 hores (en català).


Nova web i visita guiada
Amb motiu de la proximitat de Tots Sants el cementiri de Tarragona estrenarà pàgina web a partir del dia 30 d’octubre. A través del domini www.cementiritarragona.cat els internautes podran conèixer la història i consultar les imatges de l’històric equipament propietat de la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, així com els serveis i les tarifes actualitzades.
Una altra de les accions d’aquesta tardor al cementiri és l’organització d’una visita guiada el pròxim diumenge 10 de novembre. La visita anirà a càrrec dels experts de l’empresa Argos Turisme amb la col·laboració del mitjà de comunicació Fet a Tarragona.

  Dispositiu trànsit Tots Sants 2019