Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cementiri de Tarragona habilita una zona d'estacionament reservada per als enterraments

El solar ubicat davant de la porta principal del recinte funerari queda reservat per a familiars i acompanyants
El Cementiri de Tarragona habilita una zona d'estacionament reservada per als enterraments
Pàrquing reservat

El cementiri de Tarragona, propietat de la Fundació Hospital Sant Pau i Santa Tecla des de l'any 1825, ha delimitat una zona d’estacionament de vehicles exclusiva per a les famílies assistents als enterraments i els seus acompanyants.
 
La mesura es du a terme al solar asfaltat que hi ha just davant de la porta principal del recinte, que també és propietat del cementiri, i té com a objectiu aportar una zona d'aparcament pròpia per a les famílies tarragonines que van al recinte funerari per assistir a una cerimònia o a visitar algun familiar enterrat.    
 
Fins ara, l'esmentat solar ha estat utilitzat de manera indiscriminada per conductors i conductores com a pàrquing dissuassiu no regulat al centre de la ciutat de Tarragona i l'estacionament s'hi produeix tant durant les jornades laborals com les festives, dificultant així l'aparcament per a aquelles persones que sí que es desplacen fins a la zona per visitar el cementiri. A partir d'ara, per oferir servei com a pàrquing del cementiri, l’esmentat solar queda reservat exclusivament per a l'estacionament dels usuaris i usuàries del recinte funerari.En una segona fase, el cementiri té previst condicionar el solar per habilitar-lo com a zona d’aparcament regulat d'ús públic. Tindrà unes 40 places, amb vigilància i control d'accés i sortida, i garantirà la rotació de vehicles al llarg de cada jornada. En tot cas, l’estacionament per als assistents a enterraments continuarà sent gratuït. Aquest projecte de reconversió del solar en pàrquing regulat està pendent de rebre la llicència municipal.